رعايت کردن آداب معاشرت موضوعي است که همه افراد مخصوصاً ن بايد به آن توجه کنند و در زندگي روزمره به کار بگيرند. در ادامه 8 قانون آداب معاشرت را نوشتهايم، بنابراين همراه ما باشيد.
حتي اگر روز بسيار سختي را سپري کنيد، بايد اين را در ذهن داشته باشيد که بسياري از افراد شايد متوجه اين موضوع نباشند، پس هرگز نبايد با اخلاق بد و زننده، باعث رنجش آنها شويد. سعي کنيد روي صورتتان لبخند داشته باشيد و روزتان را با مثبتگرايي پيش ببريد. همين موضوع درباره افراد ديگري که روزانه با آنها در تعامل هستيد، صدق ميکند. زيرا ممکن است آنها روز سختي داشته باشند و بخاطر نيروي مثبت شما، روحيه و انگيزه خوبي بگيرند.
ميتوانيد گاهي اوقات براي تشکر از فردي ديگر (مثلاً مادرتان) نوشتههايي تشکرآميز تهيه کنيد و آن را جايي قرار بدهيد که آن فرد مشاهده کند. اين تشکر ميتواند بخاطر کمکي که به شما کردهاند باشد يا هر موضوعي که فکر ميکنيد لازم است بخاطرش تشکر کنيد. اين يکي از قوانين آداب معاشرت است.
اين مورد در همه جنبههاي زندگي شما تاثيرگذار است. اين مهرباني را ميتوان در بخشهاي مختلف زندگي به کار گرفت. مهمترين نکته اين است که با ديگران طوري رفتار کنيم که دوست داريم با خودمان رفتار شود. نميتوان کسي را يافت که از مهربان و بخشنده بودن خودش، ناراحت يا پشيمان باشد.
اين قانون را بايد بدون هيچ حرف و حديثي پذيرفت اما معمولاً همه ما آن را فراموش ميکنيم. اينکه با افرادي باشيد که همواره در گوشي خود هستند، بازي ميکنند يا وقتشان را در شبکههاي اجتماعي ميگذارنند، بسيار ناخوشايند است. سعي کنيد هنگامي که با دوستان، خانواده يا افراد ديگر همراه ميشويد، گوشي را کنار گذاشته و با آنها صحبت کنيد. حتماً در حضور والدين يا افراد مسنتر، به اين نکته توجه کنيد که نسل گذشته نسبت به اين موضوع حساستر است و آن را نوعي بياحترامي تلقي ميکند. پس در اين موارد، گوشي خود را پنهان کنيد!
حتماً لازم نيست که از روشهاي نامناسب براي اينکه به ديگران بفهمانيد سربهسر شما نگذارند، استفاده کنيد. در برابر هماتاقي، همکار يا هر فرد ديگري که حس ميکنيد با شما رقابت دارد، ادب و نزاکت را رعايت کنيد. ميتوانيد به راحتي و با حفظ احترام به طرف مقابل بگوييد که چه حسي درباره او و رفتارهايش داريد. در اين رابطه بهتر است به يک سخن جالب از وينستون چرچيل اشاره کنييم. او گفته است:
«نزاکت، توانايي اين است که به شخصي بگوييد برود به جهنم! اما به شکلي که آن شخص واقعاً به چنين سفري فکر کند.»
اين سوال يکي از مهمترين سوالات جامعه امروزي است. در دنياي امروز، شبکههاي اجتماعي به بخشي مهم از زندگي انسانها تبديل شدهاند و بايد آداب و مقرراتي را براي استفاده از آن در نظر گرفت. هميشه از خود بپرسيد که آيا انتشار يک پست و محتواي آن براي شما مفيد است يا در نهايت به ضررتان خواهد بود. اگر دوست نداريد يکي از اعضاي خانواده پست شما را ببيند، به اين موضوع توجه داشته باشيد و پست را منتشر نکنيد. علاوه بر اين، هميشه سعي کنيد که حريم شخصي را به روز نگه داريد و مواظب اطلاعاتي که در اين فضا به اشتراک ميگذاريد، باشيد.
احترام به حقوق ديگران و توجه به آنان يکي از ضروريترين قوانين معاشرت است که بايد رعايت کنيد. مثلاً نبايد در مکانهاي عمومي با صداي بلند از تلفن استفاده کنيد. دنيا مکان بهتري خواهد بود اگر مردم بيشتر به اطرافيان خود اهميت بدهند و حقوق يکديگر را رعايت کنند.
به ياد داشته باشيد که شما خودتان هستيد و هيچ کس قرار نيست ويژگيهاي منحصر به فرد شما را داشته باشد. شما در جهان يکتا هستيد و لازم است خود را باور کنيد. پس خودتان باشيد و کارهايي که دوست نداريد را انجام ندهيد زيرا مجبور نيستيد. اعتماد به نفستان را حفظ کنيد و خود را به عنوان يک زن يا دختر جوان باور داشته باشيد.
درباره این سایت