در ميان تمام موجودات هستي تنها انسان است که با نيرو آگاهي و قدرت تصميم‌گيري منحصر به فردي که دارد مي‌تواند مسئوليت‌پذير باشد و مسئوليت اقدامات خود را نيز بر عهده بگيرد. برگزاري يک سخنراني هم از بزرگ‌ترين تصميماتي است که يک سخنران بر عهده مي‌گيرد و مسئوليت خطير سخنراني در مقابل جمع کوچک و بزرگ را عهده‌دار مي‌شود. سخنرانان بزرگ و ماهري که به واسطه مهارت‌ها و فنون بيان بي‌نظيرشان نزد مخاطبان شناخته مي‌شوند در واقع هنرپيشه‌هايي روي صحنه تئاتر هستند که تصميم‌ مي‌گيرند عکس‌العمل نشان دهند، روي صحنه اجرا کنند، ‘گاهي توقف داشته باشند و در مجموع نمايش بي‌نظيري را ارائه دهند. با اين حال حساسيت يک سخنراني و وجود يک سخنران مسئوليت‌پذير فراتر از نمايش هملت، مکبث و امثال آن است!


در سخنراني بر خلاف تئاتر مخاطبان انتظار دارند قطعا علاوه بر درگيري فکري و احساسي، اطلاعات درخور و باارزشي را به خانه ببرند. آن‌ها سخنران را بر اساس توانمندي‌هايش در انتقال اطلاعات و قانع کردن مخاطبان ارزيابي مي‌کنند و توقع دارند فن بيان سخنران به حدي قوي باشد که بتوانند تمام آموخته‌هاي خود را به ياد بسپارند و از آن نهايت استفاده را ببرند. احتمالا اگر سخنران در نهايت آمادگي، آراستگي و تسلط به مطالب سخنراني کند مخاطبان توجه بيش‌تري نسبت به سخنان او خواهند داشت؛ اما به نظر نمي‌رسد تنها اين موارد و تمام آن چه که تا کنون در دانشگاه زندگي بدان پرداختيم براي يک سخنراني موفقيت‌آميز کافي باشد. مسئوليت‌پذيري جنبه مهم ديگري از سخنراني مي‌باشد که براي سخنران لازم است.


در ادامه مي‌خوانيد که  يک سخنران چه طور و از چه راه‌هايي مي‌تواند نسبت به مخاطبان خود مسئوليت‌پذير باشد.


5 راه براي اين که يک سخنران مسئوليت‌پذير باشيد


مهم‌ترين مسئوليتي که بر عهده هر سخنران است کسب اطمينان از متمرکز بودن مخاطبان مي‌باشد. کسب آمادگي پيش از سخنراني مهم است اما همراهي با جريان سخنراني، تطابق با مخاطبان، انعطاف‌پذيري نسبت به شرايط سخنراني، لخن مناسب و الگو منطقي در پيشبرد سخنراني همه و همه از جمله مسئوليت‌هايي هستند که يک سخنران با برگزاري يک سخنراني ناخواسته برعهده مي‌گيرد. اما چه طور بايد از پس اين مسئوليت مهم با موفقيت برآيد؟!



5 راه براي اين که يک سخنران مسئوليت‌پذير باشيد


براي تقويت اعتماد به نفس خود دوپينگ کنيد!


از اولين نيازهاي يک سخنران تقويت اعتماد به نفس است. براي اين که بتوانيد از تمام دانسته‌ها و مهارت‌هاي خود روي صحنه استفاده کنيد اعتماد به نفس خود را تقويت کنيد. بهترين راه اجرا روي صحنه است. اگر هنوز در امر سخنراني حرفه‌اي نشديد مي‌توانيد ميزان توانمندي خود را با برگزاري سخنراني‌هاي کوچک و بدون فکر کردن به جنبه مالي سخنراني تقويت کنيد. سخنراني‌هاي کوچکي هم که به صورت گروهي و در جمع‌هاي دوستانه برگزار مي‌شوند موقعيت خوبي براي تمرين آموخته‌ها هستند.


نکات زير کمک مي‌کنند تا در مسير تقويت اعتماد به نفس، دوپينگ کنيد و زودتر نتيجه بگيريد:



  • در طول اجرا هرگز به احتمال خطا و اشتباه فکر نکنيد؛ چون فرصت خلاقيت را از شما سلب مي‌کند

  • براي اقدامات خود از قبل فکر کنيد و روي صحنه پيش از عکس‌العمل براي فکر کردن مکث نکنيد


مقالات بيشتر محصول فن بيان را کليک کنيد


دانشگاه زندگي را اينجا دنبال کنيد


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : سخنراني ,سخنران ,مخاطبان ,کنيد ,صحنه ,تقويت ,تقويت اعتماد ,تقويت کنيد ,دوپينگ کنيد ,مسئوليت‌پذير باشد ,سخنران مسئوليت‌پذير
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مرکز خرید pooria manuscripts/دست نوشته های پوریا azmoonpte شورای دانش آموزی دبیرستان شبانه روزی هاجر گندمان غزلیات بنفشه انصاری خیاو چت خیاو روم مشکین چت روم مشگین شهر اردبیل چت روم ارد کلوب مشکین کلوب همسایه سایه ات به سرم مستدام باد طراحی سایت | طراحی وب سایت | طراحی سایت تهران