احساساتي مانند غمگيني، شکست در زندگي و عدم لذت بردن از فعاليتهاي روزانه براي همه ما آشنا هستند اما اگر اين موارد باعث ضربه زدن به زندگي ما شوند و مشکلات ديگري برايمان ايجاد کنند، بايد آن را افسردگي دانست. در ادامه همراه دانشگاه زندگي باشيد تا به افسردگي، نشانهها و دلايل آن و همچنين راههايي براي جلوگيري از اين بيماري بپردازيم.
افسردگي نشانههاي متعددي دارد که معمولاً به شکلهاي زير ديده ميشوند:
دلايل افسردگي به طور کامل شناخته نشدهاند اما ميتوان گفت که بيش از يک دليل و منبع دارد. همانطور که اشاره کرديم، افسردگي از مجموعه عواملي مانند ژنتيک، موارد بيولوژيکي، عوامل محيطي و مسائل ذهني و اجتماعي به وجود ميآيد.
برخي افراد ريسک بيشتري براي ابتلا به افسردگي دارند. اين ريسکها شمال موارد زير هستند:
افسردگي يک وضعيت جدي است که نياز به مراقبت پزشکي دارد. اين بيماري باعث ميشود که افراد، احساسات و عملکرد متفاوتي داشته باشند. افسردگي ميتواند به مشکلات جسمي و احساسي مختلفي منجر شود و در نهايت بر روي تمام جنبههاي زندگي شخصي فرد اثر بگذارد.
خيلي از افراد دارو مصرف ميکنند، مثل ضدافسردگيها، تا بتوانند بر بيماري غلبه کنند اما روشهاي طبيعي زيادي براي کاهش ريسک ابتلا به بيماري و يا کاهش اثرات آن، وجود دارند.
افسردگي رايجترين نوع بيماري رواني است. اين مشکل ممکن است براي هرکسي رخ دهد اما معمولاً در اويل دهه 20 زندگي خود را نشان ميدهد. ن نيز احتمال بيشتري براي ابتلا به بيماري دارند. در ادامه با ما همراه باشيد تا 7 روش براي جلوگيري از افسردگي را بيان کنيم:
به نظر ميرسد که رابطه مستقيمي ميان استرس در زندگي شخصي و ابتلا به اضطراب و افسردگي وجود دارد. در سال 2012 تحقيقي بر روي دانشآموزان مختلف انجام شد و نتيجه آن مشخص کرد که استرس اثرات منفي فراواني روي سلامت ذهني، رضايت از زندگي و سلامت کلي بدن دارد.
مجموعهاي از عوامل، از جمله کار، تحصيل، زندگي خانوادگي، يا روابط ممکن است موجب ايجاد استرس شود. بسيار مهم است که در هنگام بروز چنين مشکلي؛ به رفع و درمان آن بپردازيد.
محصول کمال طلبي را اينجا تهيه کنيد
درباره این سایت